BLIV EN UNDERHOLDENDE FORMIDLER
 

"Jeg vil ikke sige, at mange oplægsholdere er dødsens kedsommelige. Det er som regel først når de begynder at tale, at man falder i søvn"
 


Hvorfor skal du gøre dit oplæg underholdende?
 

”Det var sidst på dagen. Vi sad i et mødelokale, hvor der var pyntet op med hvide vægge. Den første oplægsholder holdt min opmærksomhed fanget i 1 minut, den næste fik mig til at se intenst på mine sko og den sidste fik mig til at glide ind og ud af en dyb søvn. Den sidste skulle tale om computersystemer. Nu overvejede jeg selvmord. Men så åbnede han munden og fortale os om, hvordan det nye computersystem mindede ham om hans mormor. Han var meget humoristisk og fortalte en lang række historier for at illustrere sine pointer. Vi løsnede slipsene, grinede og lyttede. Selv om det var det sidste oplæg på dagen, er oplægget det eneste, jeg reelt fik noget ud af. ”
 

...Derfor!


Humor i præsentationsteknik
Humor giver gennemslagskraft. Rune Green kan gøre humor til et meget håndgribeligt værktøj, som slet ikke er så svært at blive bedre til at håndtere.
 

Historier i præsentationsteknik 
Historier har på mange måder den samme effekt som humor. De giver gennemsalgskraft og får dit budskab igennem til tilhørerne. Historier skaber indre billeder, så dine tilhørere kan huske dit budskab lang tid efter dit oplæg er slut. Rune Green kan give enkle, håndgribelige værktøjer til at bruge storytelling i din præsentation.
 

One-on-one sessions
Enetimer i præsentationsteknik, som passer til dine behov. Rune Green tager udgangspunkt i dit oplæg og din person og giver dig værktøjer til at blive en mere humoristisk og underholdende formidler.

Dine behov mødes
Rådgivningen kan foregå som kurser eller enetimer og kan kombineres på mange måder. Rune Green tager udgangspunkt i dine behov og kan også arrangere større pakkeløsninger omkring præsentationsteknik, medietræning eller strategisk kommunikation. Rune Green samarbejder i den forbindelse med den erfarne kommunikationsrådgiver Kjeld Vang fra Vang & Co. der er tidligere mangeårig associeret partner i Jøp, Ove & Myrthu, der er blandt erhvervslivets mest anerkendte rådgivere.  

For assistance til præsentationsteknik kontakt:
Rune Green (Direkte)
Tlf.: +45 3024 2376 
Mail: konsulent@runegreen.dk

 

 


 

 

// Referencer"Rigtig sjov og inspirerende oplevelse."

Grundfos A/S


"Der blev leet så tårene trillede samtidig med at Rune på fineste vis gav os sine pointer med i bagagen hjem."

Borgerservice Danmark 


"Fantastisk - intet mindre end fantastisk. Den levende måde han fortalte på gjorde, at man blev revet 100% med " 

Troldehusene Børnehaver


Se flere referencer »

// RuneSkrifter


HUMOR-HJÆLP TIL TALER

Holder  du foredrag og vil du gerne have at dine foredrag bliver fyldt med mere humor. Så kontakt mig.

 

Sjove foredragsholdere huskes ofte bedre, når de er gået.

 

Selv om du formidler et seriøst emne vil humor ofte gøre indholdet i dit foredrag langt mere tilgængelig for tilhørerne og du vil blive en foredragsholder, som de gerne vil bruge igen.

 

Læs mere her

 
HUMOR MED INDHOLD

Hvis du har brug for et humoristisk foredrag til din arbejdsplads. Et foredrag om humor og arbejdsglæde eller et foredrag om humor og kommunikation, så er jeg måske noget for dig. Jeg lover dig at det er humor med indhold, som medarbejderne også kan tage med og bruge til noget. Se filmklippet ovenfor og tal med min manager Malene von Kiær eller Helle Schubert.

 

Læs mere her

 

 

Ultimate Web A/S