FOREDRAG OM HUMOR PÅ ARBEJDSPLADSEN


 

Med stor selvironi og humoristiske observationer inspirerer Rune Green sine tilhørere på en sjov og underholdende måde til at bruge mere humor i hverdagen.

Rune Green er en seriøs, morsom og topprofessionel foredragsholder, som bliver varmt anbefalet af en lang række af arbejdspladser både indenfor det private erhvervsliv og inden for det offentlige.

Med sin selvironiske, humoristiske og sprudlende personlighed har han inspireret topledere og medarbejdere omkring arbejdsmiljø, arbejdsglæde, kommunikation, branding og formidling med humoren som omdrejningspunkt. For 20 mennesker i et mødelokale til 1000 mennesker i en idrætshal. Altid velforberedt, underholdende og inspirerende. Med vægt på at tilhørerne får ”værktøjer” med hjem.

Rune kan svare på alle spørgsmål om humor. Ved briefingen bliver I enige om hvordan de to foredrag han tilbyder skal vinkles til jeres situation. Skal der f.eks. være vægt på humor i arbejdsmiljøet, humor i formiling, humor i kommunikation, humor i ledelse eller humor i forhold til branding og personlig branding.

 

 

FOREDRAGET
”HUMOR FOR BEGYNDERE - OG LET ØVEDE”

 

Et sjovt foredrag om humor og arbejdsglæde

Har humor indflydelse på arbejdsglæden? Det får du svar på, når Rune Green åbner for humoristens værktøjskasse. Med enkle virkemidler, morsomme eksempler og en hel masse humor bliver tilhørerne bevidste om at humor har en meget større betydning for arbejdsglæden end de måske lige var klar over. Samtidig lægger det Rune meget på sinde, at give enkle håndgribelige værktøjer til hvordan tilhørerne selv kan blive bedre til at se humoren omkring sig, tænke kreativt og få et sjovere arbejdsliv.

Humor står højt på listen over det som medarbejderne sætter pris på i deres arbejdsmiljø. Samtidig ved vi også godt, at medarbejdere og ledere, som har let ved at tackle situationer med humor og selvironi tit når længere end dem som ikke kalder smilet frem.

 

 

FOREDRAGET
”EN FOR ALLE - OG ALLE FOR SJOV" 

 

Et foredrag med humor-tips til gode relationer

Vil du også gerne styrke arbejdsglæden og de gode relationer på din arbejdsplads – og øge den sociale kapital, så er det her helt klart noget for dig…..

Vores kloge og sjove humorspecialist Rune Green sætter fokus på hvad humor betyder, når du vil styrke dine relationer til dine kollegaer, kunder, patienter etc. – og styrke den sociale kapital.

Rune kortlægger hvordan humor kan være en af de afgørende faktorer for om vi skaber en god eller dårlig relation til vores medarbejdere, kunder, patienter eller kollegaer. Er der f.eks. god humor eller dårlig humor på en arbejdsplads? Hvad med humor, når der er kulturelle udfordringer på arbejdspladsen? Hvordan skaber vi en god ”humor-relation”?

Alt dette og meget mere giver Rune svar på. Det gør han på sin helt egen skarpe, lune og selvironiske måde, hvor han kombinerer sprudlende sjove og relevante historier med en enkelt øvelse eller to, som vil få medarbejderen til at grine lidt mere af sig selv.

Bliv igen forbløffet over hvor stor indflydelse humor har på vores arbejdsliv. Så hvis du tror, at du ved hvad der er, at vide om humor – så kan du godt tro om igen.

I hvert fald indtil du har taget imod Runes humor-tips til gode relationer.

Velegnet til

Genialt til en temadag, hvor I har fokus på at styrke relationerne medarbejderne imellem og hvor I har emner på dagsordenen som f.eks. Social kapital.

Foredraget er krydret med en masse humor og sjove historier. Velegnet som oplæg ved en konference, temadag eller lignende i jeres virksomhed. Specielt, hvis I ønsker noget mere morsomt end et almindeligt foredrag men ikke vil have ren underholdning. Varighed: Ca. 75 min.

 

 

FOREDRAGET
”SJOVT DU SIGER DET”

 

Et praktisk foredrag om humor i formidling

Hvis I er en gruppe mennesker, som underviser, holder oplæg eller foredrag. Hvis I gerne vil være sjovere, når I står der overfor tilhørerne. Hvis I gerne vil igennem med et budskab, som de skal huske – så er hjælpen her. Et foredrag, hvor Rune Green deler ud af sin store viden om humor – og alle de tips og tricks, som kan være gode at have i værktøjskassen, hvis man gere vil være en sjovere formidler.
 

Hør hvorfor humor er et godt formidlingsværktøj for seriøse formidlere, hvem som har haft glæde af det og bliv en lille smule overrasket over hvor meget der gemmer sig bag en munter og morsom bemærkning.
 

Rune Green har hjulpet flere erhvervschefer, foredragsholdere og politikere med at blive sjovere formidlere uden at deres seriøse budskab er gået tabt. Han har skrevet humor ind i adskillige taler til medarbejdere – ligesom han også selv er en af Danmarks sjoveste foredragsholdere.

Velegnet til

Foredraget er mere teknisk end Runes andre foredrag. I får alle staldtipsene til hvordan man bruger humor i en seriøs sammenhæng. Velegnet som oplæg ved en konference, temadag eller lignende i jeres virksomhed, hvor der er fokus på formidling og at komme igennem med et budskab overfor en gruppe mennesker. Varighed: Ca. 75 min.

 

Hvorfor skal du booke Rune Green til dit næste arrangement? 

Fordi det er klogt, sjovt og professionelt - og fordi dine medarbejdere bliver inspireret og siger ting bagefter som...

"Det var et indspark, som virkelig tog kegler! Alvor, humor og selvironi i skøn kombination - lige hvad vi havde brug for. Flere kommenterede efterfølgende over for mig, at skulle den lidt kiksede atomfysiker-agtige professortype kunne få os til at grine? JA - det kunne han!!!" Og jeg tror, de fleste af os efterfølgende læser alt fra projektbeskrivelser til knudrede tekster med helt andre "Rune-briller". Rune kom, underholdt og sejrede...."

- M.T. Højgaard

…Derfor!

Læs flere referencer

Pressefotos til download

 

Ring til Malene eller Helle - ONEdecision

Ring til Runes manager Malene von Kiær eller Helle Schubert og hør nærmere om at få Rune ud på din arbejdsplads.

ONE decision
Tlf.: +45 3161 1700
Mail:info@onedecision.dk
Web:www.onedecision.dk

 

 

 

 

 

 

// Referencer"Rigtig sjov og inspirerende oplevelse."

Grundfos A/S


"Der blev leet så tårene trillede samtidig med at Rune på fineste vis gav os sine pointer med i bagagen hjem."

Borgerservice Danmark 


"Fantastisk - intet mindre end fantastisk. Den levende måde han fortalte på gjorde, at man blev revet 100% med " 

Troldehusene Børnehaver


Se flere referencer »

// RuneSkrifter


HUMOR-HJÆLP TIL TALER

Holder  du foredrag og vil du gerne have at dine foredrag bliver fyldt med mere humor. Så kontakt mig.

 

Sjove foredragsholdere huskes ofte bedre, når de er gået.

 

Selv om du formidler et seriøst emne vil humor ofte gøre indholdet i dit foredrag langt mere tilgængelig for tilhørerne og du vil blive en foredragsholder, som de gerne vil bruge igen.

 

Læs mere her

 
HUMOR MED INDHOLD

Hvis du har brug for et humoristisk foredrag til din arbejdsplads. Et foredrag om humor og arbejdsglæde eller et foredrag om humor og kommunikation, så er jeg måske noget for dig. Jeg lover dig at det er humor med indhold, som medarbejderne også kan tage med og bruge til noget. Se filmklippet ovenfor og tal med min manager Malene von Kiær eller Helle Schubert.

 

Læs mere her

 

 

Ultimate Web A/S